366 dagen LICHT #170

Shine a LIGHT #2

Als ik denk aan je LICHT laten schijnen, dan denk ik zeker niet in de 1e plaats aan migraine. Maar, zoals je ziet ga ik het doen. Ik ga deze maand migraine/hoofdpijnLICHT laten schijnen. Ik kijk een beetje af van wat ze in Amerika doen. Mijn migrainebuddy voorziet me vast dagelijks wel van wat LICHT. In Amerika wordt gevraagd om al je buitenLICHT paars te laten schijnen. Ook op diverse locaties door het hele land zal er paarse verLICHTing zijn. Wij hebben nog geen verLICHTing op ons balkon en het LICHT bij onze voordeur doet het niet eens omdat we vinden dat er genoeg LICHT schijnt in het atrium van ons appartement. Het enige paars zijn de bloemen in onze bloembak. Dus ga ik ook nog op zoek maar wat paars LICHT om bij mijn blogs te plaatsen.
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.