366 dagen LICHT #178

Shine A Light 10

Het is frappant, dat als je in gezelschap bent en je moet afhaken vanwege een beginnende migraine, dat ieder aan dan wel een oplossing voor je probleem heeft. Goed bedoeld, maar o zo vervelend om aan te moeten horen. De mensen willen meeleven tonen en doen dat door een advies te geven, terwijl je alleen maar behoefte hebt aan begrip! En adviezen geven is echt geen begrip.

De allerergste is voor mij: “Neem een paracetamol? Migraine is echt niet weg te werken met een paracetamolletje. Dan moet je echt met zwaarder geschut komen. En als dat niet helpt of op het moment niet kan.…..zorgen dat je wegkomt, dat je naar bed kan. Liggen, donker, stil, niks…….

Op allesoverhoofdpijn.nl hebben ze een rijtje verzameld. Dus als je mensen tegenkomt met migraine……lees ze even, dan weet je in ieder geval wat je niet moet zeggen. En voor de migraineurs onder de lezers………er staan ook wat tips bij, die wel kunnen helpen.

 
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.