366 dagen LICHT #181

Shine A Light #13

Een drive-in verjaardag! Een alles in 1 verjaardag. 117 jaar oud met z’n allen (als ik goed gerekend heb) Ze hadden heel wat plannen, het gezin van een van onze kids. Alle verjaardag in 1x vieren op 14 juni. Al lang van te voren gepland. Maar ja, dan komt corona en die gooit roet in het eten. Nu vieren ze het toch vandaag, met een drive-in. Maar niet wij driven-in, maar zij doen het zelf. Ze gaan de hele familie en vriendenkring langs om even 10 minuutjes hun verjaardag te vieren aan elke voordeur. (en cadeautjes ophalen natuurlijk)

So wie so hoef ik een verjaardagsfeestje niet meer af te bellen! Dank zij de CGRP-remmers! Fijn hoor. Laat ze maar komen straks! Wij zijn er klaar voor.
3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.