366 dagen LICHT #182

Shine A Light 15

Vakantie en migraine

Ik zag zo uit naar de komende vakantieperiode. Eigenlijk is juni onze favoriete vakantiemaand sinds manlief niet meer gebonden is aan schoolvakanties. Zo heerlijk, die lange avonden die je bij mooi weer nog voor de caravan kan blijven zitten. Zo mooi LICHTgroen is de natuur nog. En alleen maar senioren…………lekker rustig! Dit jaar ging hem dat niet worden, want met ons kleine Puckje hebben we wel het sanitair van de camping nodig, maar dat kan dus wel vanaf vandaag. Dan stort heel Nederland zich op de Nederlandse en wat buitenlandse campings, dus we wachten nog maar even. Hoewel…….niet helemaal, vlakbij is nog plaats genoeg. Kunnen we toch van het campingleven genieten en kijken hoe dat gaat zonder migraine.  Na de vakanties in juni en augustus vorig jaar, verlangde ik echt niet naar nog meer vakantieweekjes. Het was vreselijk, al die migrainedagen die ik in een snikheet Puckje door moest brengen, of van de ene schaduwplek op de camping naar de andere, om zo’n slechte dag door te komen. Laat mij maar mooi thuis dacht ik toen. Maar nu……nu heb ik er zin in. Dankzij m’n injecties.

 
4

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

4

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  1. Joke van Dijk zegt

    Wat fijn Mathilda dat het zo goed gaat. Geniet maar van alle mogelijkheden om er op uit te gaan. En…..ons terras blijft ook nog even open.

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.