Trots # 7.218 van 365

Ik heb u al het een en ander laten zien van Parc Spelderholt. Zoals u weet is dat een woon- en leerplek voor jongeren met een beperking. Zij krijgen hier hun 3 jarige opleiding en kunnen daarna dorstromen naar het MBO niveau 1 of aan het werk gaan emt hun Spelderholtdiploma.

Dit beeld laat zien waar de jongeren het allemaal voor doen. Namelijk trots zijn op jezelf en op een ander.

Het beeld is gemaakt door Alex den Hoed en het stelt een persoon met een hoepel voor, klaar om de wijde wereld in te gaan. Het beeld is een cadeau van de Rabobank en verzekeraar Achmea  ( die kent de oudere lezer nog als Centraal Beheer en dan de spotjes van Even Apeldoorn bellen) aan Parc Spelderholt.

Alex den Hoed en zijn partner Susanne den Hoed komen uit Zeeland en hebben een atelier waar ze eigen en andermans/andervrouws werk verkopen. Zie https://www.bellasartes.nl/ .  Ze verkopen ook dingen onder de naam anovi. Zie  https://anovi.nl/index.php?page=home

Het beeld is september 2012  onthuld door de hockeyster Joyce Sombroek. Zij heeft meegedaan aan de olympische zomerspelen van 2012 in Londen.

Groetjes Kuh Wak
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.