366 dagen LICHT #184

Shine A Light

Toen ik aan mijn nieuwe fysiotherapeut vertelde over de zelzame hypnic hoofpijn, waar ik waarschijnlijk last van heb, legde hij gelijk het verband met slapen. Het verbaasde me. Nu lees ik het op een informatiepagina; hypnic betekent: in de slaap. Hij heeft zijn lessen goed geleerd dus. Mijn hypnic hoofdpijn is nog niet zo belastend voor mijn leven. Hoewel het heel vervelend is hoor, om elke nacht een paar keer wakker te worden met hoofdpijn en dan is het ’s morgens nog steeds niet verdwenen. Met een kop koffie krijg ik het wel weggewerkt, ik de theeleut, zit ’s morgens vroeg aan de koffie!! Wat een ommezwaai van de rooibosthee naar een kop koffie. De 4 hypnic collega’s die ik nu ken, die hebben er een heel zwaar leven mee. Ze durven soms bijna niet te gaan slapen! En als ze dan met hoofdpijn wakker worden, dan gaan ze maar uit bed, dan zakt het tenminste wat af. Want als je dan weer gaat liggen, dan komt het weer terug. Zij hebben of krijgen ook uitgebreide slaaponderzoeken. Dat is bij mij nog nooit aan de orde geweest. En mocht het in een volgend consult besproken worden, dan weet ik niet of ik daar wel zin in heb. Ik kan er zo prima mee leven en eerlijk gezegd, heb ik het wel een beetje gehad met al dat hoofdpijngedoe.

 

 

 
3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.