Het koetshuis op Parc Spelderholt # 7.220 van 365

Vandaag alweer het laatste berichtje vanaf Parc Spelderholt. Nu laat ik u het koetshuis zien.  De haarlemse archtiect Frans Mulier (1845-1910) heeft het ontworpen. Het koetshuis werd in 1907 gebouwd.  Vroeger had het ook echt de functie van koetshuis, maar tegenwoordig wordt het gebruikt voor en door de jongeren die wonen, werken en leren op parc Spelderholt.

Het koetshuis is een gemeentelijk monument.

Op www.facebook.com/eendkuhwak plaats ik meer pixels van dit gebouw.

Groetjes Kuh Wak
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.