366 dagen LICHT #186

Shine A Light

Ooit schreef ik Groene blogs. Ik begon bij het 365 project met het plaatsen van een GROENE foto. Dat werd een jaar later het schrijven over mijn zoektocht naar een duurzamer, GROENER leven. Het jaar daarna wou ik dat ook nog wel doen, maar niet meer elke dag. Gewoon als het me uitkwam en dat deed ik op blogspot.com. Daar had ik ook al een blog geschreven over mijn reis naar Uganda. Nou dacht ik toch echt dat ik dat allemaal kwijt was. Ik kon het nergens meer vinden. Waarschijnlijk heb ik niet goed gezocht. Want hoe handig ik ook ben met de computer op zich, ik ben niet zo slim op het gebied van zoeken. Ik ben ook vaak van alles kwijt! Herken je dat?? Maar ik vond ze terug, mijn 70 GROENE blogjes. En ook daar allerlei GROENE hoofdpijntoestanden, GROEN zien van ellende, een hele dag onder een GROEN washandje liggen.

Nu heb ik ze trouwens allemaal opgeslagen in Word, en er een backup van gemaakt. Zo ik kan ze op m’n gemak nog eens allemaal nalezen. Eens kijken of ik in die 4 jaar nog wijzer ben geworden. Grijzer in elk geval wel.

 

 
3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.