366 dagen LICHT #188

Shine A LIGHT

Onze vandaag jarige oudste zoon had vroeger toen hij 2 was (best al weer lang geleden) een roze/paars tic. Als hij een nieuwe kleur tandenborstel mocht kiezen werd het een roze. De verkouden juf op de peuterspeelzaal met een paarse zakdoek…..hij was niet bij haar vandaan te slaan. De verjaardagsmuts op diezelfde speelzaal werd afgekeurd, hij wou hem niet op. Tot de juf van de paarse zakdoek begreep waar het op vast zat….ze maakte voor hem een mooie muts met paars en roze! Een schot in de roos. Zijn zonnebril van toen………..natuurlijk roze.

Vandaag wordt er in Amerika er gevraagd om je favoriete zonnebril op te zetten en een foto te maken en die op social media te delen met de hastags #ShadesForMigraine, #MHAM en #MHAM 2020. En daarbij nog de uitdaging dat 3 van je vrienden ook meedoen. Zullen we op deze langste en LICHTste dag van het jaar vanuit Nederland ook meedoen? Ik benieuwd welke kleur de zonnebril van zoonlief heeft vandaag!
3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.