366 dagen LICHT #198

Ik hoor ze wel mopperen hoor,de mensen om me heen…..Dat het zo erg is dat het Stationspark er niet uit ziet. Dat het gras maar niet gemaaid wordt. Dat er geen onderhoud gepleegd wordt. Het zijn de mensen die er over het fietspad fietsen, die over de voetpaden lopen. De mensen met rollaters. De mensen met mensen achter hun rolstoel. Ze schudden allemaal hun hoofd.

En wij?

Wij zitten op ons balkon en genieten. Van de vogels in de bomen. Van de fazant die we denken te zien in het hoge gras. En we wanen ons op de savannen in Afrika en in onze gedachten zijn we op safari. En ja……daar ligt een leeuw te slapen, net met z’n kop boven het gras uit en in de verte trompetteren de olifanten. Oh kijk…..daar komen ze. En een giraffe snoept heerlijk van de linde. Wij zijn net te laat om de bloesem nog te plukken voor een lekker kopje thee.

We hoeven niet ver te reizen om het bijzondere te ervaren……..we blijven gewoon op ons balkon en genieten van het Afrikaanse LICHT op ons park.
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  1. fuck app zegt

    each time i used to read smaller posts that also
    clear their motive, and that is also happening with this paragraph which I am reading now.

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.