366 dagen LICHT #200

Wat zijn er toch een mooie mensen op de wereld. Mensen die de wereld een beetje LICHTer willen maken. Ik ontdekte er pas weer een. Tiara van Gelukseend.

In haar blauwe Gelukseend wil ze met jou rondtoeren, als gespreksparner tijdens een  een ‘Goed Gesprek-toer. Want soms is het gewoon fijn eens een goed gesprek te hebben met een inspirerende gesprekspartner. Het is fijn als er met volledige aandacht naar je wordt geluisterd. Om ergens eens een ander licht op te werpen, ander perspectief te krijgen, of om plannen te smeden hoe je nou die volgende stap gaat zetten.

Er wordt getoerd over landweggetjes. En misschien uitgestapt om even door de natuur te struinen, een kop koffie of thee ergens te nuttigen. Dit is pure quality-time voor jou!

Of ze is gastvrouw met gepaste afstand bij een ‘Culinaire of Romantische toer’, of ze gaat met je langs bij de Troostd200ichter. Maar ook voor een Wens of Laatste Wens stappen kan je op  gepaste wijze terecht in de Gelukseend.

Nou heb ik zelf meer met een kever dan met een eend of een daf. Misschien is die er ook wel: Een gelukskever. En die daf, die vind ik bij dochter-en schoonzoonlief.
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.