366 dagen LICHT #207

LICHTpunt van de dag.

Kwam er net nog een LICHTpunt voor de dag. Een van mijn hypnic hoofdpijn collega’s is in het Leids Universitair Medisch Centrum terecht gekomen. Ze noemde mijn tip van de kop koffie ’s morgens, maar  ze had het 1x geprobeerd, en het werkte niet. En wat adviseert de neuroloog dringend: Neem ’s morgens vroeg een kop hele sterke koffie!! Nou lust deze mevrouw geen koffie (ik eigenlijk ook niet) dus zij krijgt nu een cafeïne pil met de sterkte die kop koffie!

Dat vond ik echt een opsteker van de dag. LICHTpunt voor mijn collega, LICHTpunt voor mezelf! Ik kan straks lekker slapen.
3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.