366 dagen LICHT #206

Soms heb ik zo’n dag, dan heb ik helemaal geen zin in LICHT. Normaal ben ik niet zo’n somber gestemd mens. Eigenlijk ben ik altijd wel goedgemutst. Maar soms…….zoals deze week, met al die regendagen, sterfgevallen in onze nabije omgeving, begrafenissen vandaag, de sterfdatum van mijn moeder en vandaag de dag van haar begrafenis, een zeer zieke vriend. Terwijl er op zo’n dag ook heel veel vreugdevolle dingen gebeuren. Maar toch…….dan voel ik me wel aangesproken door het lied van De Dijk; Mag het LICHT uit!

En toch……laat ik me niet al te lang door het duister op de kop zitten!

 

 
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.