366 dagen LICHT #210

Ludovico Einaudi.

Ooit hoorde ik muziek van hem op Classic Fm, de radiozender die we de hele dag aan hadden staan. Het klonk niet zo moeilijk, dus haalde ik een muziekboek op en ging daar lekker in aan het oefenen. Ik ben zelfs naar een concert geweest van de maestro zelf, en daarna durfde ik een hele tijd het boek niet meer op te pakken. Maar inmiddels doe ik het weer rustig. Al wordt het nooit zo mooi als bij begaafde pianisten. Het is gewoon heerlijk om lekker achter de piano te rommelen.  En deze deel ik graag, vanwege het mooie LICHT in de clip.

 

 
3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.