366 dagen LICHT #211

Ik heb het maar aanvaard! Er lagen nog 3 broeken en een leuk rokje te wachten op dat ene maatje minder. Maar helaas. Hoe ik ook mijn best heb gedaan om die paar kilo er af te krijgen, het is me niet gelukt om LICHTer te worden. En als ik het goed begrepen heb, gaat dat ook niet snel gebeuren. Tenminste niet zolang ik me elke 4 weken een prik van 2ml, met een stofje wat misschien wel 2 kilo gewicht per 4 weken extra geeft. Nee….dat is een grapje en zwaar overdreven. Maar feit is wel, dat hier het probleem LIGT, en niet bij het falen van mijn dappere pogingen. Ik ga dus maar dapper door met eten zoals ik het me nu aangewend heb en die 3 broeken en dat leuke rokje……..die staan op Vinted.nl. Een website met 2e handskleding die ik pas ontdekt heb, eens kijken of ik een ander wat LICHTer kan maken in de portemonnee. En wie weet kan ik er heel duurzaam en GROEN nog wat scoren in mijn maatje van nu.
3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.