366 dagen LICHT #212

Deze week is er druk gewerkt in onze voortuin. Er is gesnoeid, gemaaid……………..ja, onze savanne is weer verdwenen. Weg leeuwen, giraffes en olifanten. Het is weer de plek voor de wilde zwijnen geworden. Het lijkt wel of ze er op gewacht hebben. Want zolang het gras zo hoog was, hebben we ze weinig op bezoek gehad en nu…..elke nacht. Gelukkig slaap ik niet zo LICHT, dus ik word niet wakker van hun geknor en als ik wakker ben, dan voel ik me eigenlijk te duf om helemaal naar de huiskamer te gaan, mijn bril op te zetten en met mijn halfdichte ogen te kijken of er een zwijn in de buurt is. Maar de buurvrouw ziet ze bijna elke nacht en hoe vervelend het ook is dat zij wel zo slecht of zo LICHT slaapt, ze geniet dan wel weer van die grote rotte met zwijnen en door haar enthousiaste verhalen genieten wij mee. Ze maken er wel weer een mooi zooitje van, die nachtelijke bezoekers!
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.