366 dagen LICHT #213

Koffer pakken, tas inpakken, op vakantie, wat moet er allemaal mee? Hoe ga ik LICHTgewicht op vakantie? Waarom heb ik altijd meer bij me dan ik aandoe! Het is me altijd weer een klus…..inpakken voor een vakantie/paar dagen weg. Bij ons is de ‘grote vakantie’ inmiddels gekrompen tot een paar dagen weg, maar dan wel weer een paar keer per jaar. Hoewel….een paar keer. Vanaf dat het weer kan zijn we er al 2x op uit geweest en staan een 3e, 4e en 5e keer alweer gepland. Luxeproblemen dus, dat gepak van een tas.

Voor het inpakken van een koffer of tas dacht ik handige tips te krijgen van de auteur van MoedersMinimalisme. Ze schrijft leuke dingen over  minimalisiseren in je huis, in je huishouden, bewust en simpel leven, natuurlijke producten, afvalvermindering en ik heb best al veel aan haar tips gehad.

Maar nu tip 1: Neem het aantal dagen die je op vakantie gehad en deel dat door 3, zoveel setjes, van te voren bedacht, neem je mee. Eh…………..4 dagen:3?? Ik ben al nooit goed geweest in rekenen. Dus dit gaat hem niet worden. Ik ga maar voor, warm en koud, nat en droog en sportief, per slot van rekening gaan al fietsend geocachen! Oh en schoenen? Die kan ik altijd in de auto laten liggen als ik ze niet nodig heb. Ik zie het al…….De helft komt ongedragen mee terug. Maar dat komt dan omdat we zoveel zonnig weer hadden.

Maar misschien heb jij er nog wat aan, aan deze handige tips.

 
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.