366 dagen LICHT #222

#222. Ik vind het er altijd mooi uitzien, dezelfde cijfers! Repdigit heet dat, een afkorting van repeated digit. De engelse benaming voor een getal met identieke cijfers.

Ooit woonden we op nr.11 in een mooi huis. En het 11e huis waar ik woonde was wel het mooiste plekje waar ik ooit gewoond heb. Ja…..in Wapenveld. Nu woon ik in huis nr.13. Een gemiddelde Nederlander verhuisd ongeveer 1x per 7 jaar heb ik ooit eens gelezen, toen manlief en ik samen voor de 3e keer gingen verhuizen. We wonen nu samen in ons 9e onderkomen. Als je nagaat dat we in ons samenwonen de 47 naderen, gaat dat voor ons ongeveer wel op. Maar ik hoop heel erg dat ik niet meer hoef te verhuizen, of het moet naar de hemel zijn.
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.