366 dagen LICHT #230

Vandaag een GROEN LICHT! Ik hou van duurzame initiatieven en als het dan ook nog iets is van een naamgenoot, dan word ik daar wel blij van. De Belgische Mathilde zag tijdens een reis door India dat daar sari’s makkelijk weggegooid worden als er iets aan mankeert. Een sari is een kunstig geknoopte lap stof van wel 5 tot 7 meter. Dus naast dat gaatje wat er in zit is er nog stof genoeg over om iets moois van te maken. Eerst was het Mathildes hobby, maar inmiddels is dat uitgegroeid tot een duurzaam bedrijf, Tildé met een nauwe samenwerking met een Indiaas familiebedrijf waar de door haar ontworpen kleding gemaakt wordt. Het ziet er allemaal heel mooi uit, al zit er qua modellen voor mij niet zo veel bij. Of het moet een kimono zijn of een jack maar dan moeten ze hem wel in maatje XXL gaan produceren. In elk geval is het wel leuk om te delen, deze Tildé.

 
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.