366 dagen LICHT #235

Heb ik het er pas over gehad, over al die verhuizingen in mijn leven? Misschien niet hier, maar wel ergens anders dan. In gesprekken, op papier, in creatieve verwerkingen. 14x in mijn leven ging ik naar een ander huis, met vaak heimwee terug, meestal onbewust, maar met wel heel veel impact op mijn welbevinden. En nu er bij onze onderburen verhuisd wordt en dochterlief net verhuisd is, word ik er weer bij bepaald. Bij het belang van bewust afscheid nemen, van het bewust zijn van je gevoelens. En dan raakt zo’n klein gedichtje me. En ben ik blij en dankbaar met het LICHT, met Jezus, die me getroost heeft, verwarmd heeft en gered heeft.
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.