366 dagen LICHT #239

Als er iemand niet van dagLICHT houdt, dan is dat toch wel een vleermuis. Die hangt de hele dag een beetje te hangen in donkere spleten totdat het gaat schemeren en dan komen ze tevoorschijn. Maar wij hadden er deze week eentje die op klaarLICHTe dag voor ons balkon heen en weer vloog. En boven ons raam, waar er geen voeg (meer) tussen de stenen zit, daar vloog ie naar binnen! Die gaan we in de gaten houden. Gelukkig is manlief vleermuisexpert, dus hoeven we niet bang te zijn! Ik vind het wel jammer dat ze geen vriendelijke uitstraling hebben.
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.