Blauw-wit beeld in Arnhem # 7.290

Dit best wel grote en opvallende beeld staat aan de Velperweg in Arnhem, vlakbij het Velperpoortstation.

Bij het beeld kon ik geen informatiebordje vinden. Dat is wel heel erg jammer, omdat er op het internet ook niks te vinden is over het beeld. Ik zag alleen dat het beeld voorkomt in een boek waar 1000 kunstwerken uit Arnhem instaan. Nou is dat op zich al goed nieuws, want ik heb die beelden nog lang niet allemaal gezien. Er is nog werk genoeg voor mij in Arnhem.

Het beeld doet denken aan Delfts Blauw vind ik. Mogelijk is het een tijdelijke plaatsing? Dat het onderdeel is van een kunstroute die is opgezet door Artez, hogeschool voor de kunsten in Arnhem? Wie het weet, mag het zeggen. Ik weet wel dat ik in meerdere Nederlandse plaatsen Dit soort beelden ben tegen gekomen. Onder andere in Hengelo (O). En in Delft natuurlijk, maar dat is logisch.

Op www.facebook.com/eendkuhwak plaats ik nog wat pixels van het beeld.

Groetjes Kuh Wak
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.