366 dagen LICHT #272

 

Haha, raad eens wat ik gevonden heb, gewoon als bestand op mijn laptop. De tekst van het lied ‘Als het LICHT wordt’, wat ik in LICHT #261 liet horen. Ik heb net geprobeerd om dat even over te nemen, maar ik heb het met koornotatie, en ik kan er geen touw aan vastknopen….aan de tekst….want alle stemmen zingen het lied dwars door elkaar. Dat had ik ook al gehoord! Dus ik ben er maar mee gestopt, het is ook zulke bloemrijke ouderwetse taal! Het gaat in ieder geval over het morgenLICHT wat rozerood over de sloot en de weiden komt schijnen. Nou, daar kunnen we ons wel een voorstelling van maken toch? Daar hebben we geen oude taal voor nodig. Hooguit een foto van de zonsopkomst. Maar die heb ik niet, want dan lig ik meestal nog op 1 oor. Maar ik herinner me ze wel van de vroege ochtenden als ik onze kids naar school uitzwaaide. Ooit maakte ik er een schilderij van. Daar doen we het dan vandaag maar mee.
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.