366 dagen LICHT 273

Al dagen lang word ik elke dag meerdere malen in gedachten naar mijn overleden broer gebracht. Steeds als ik de laptop open zie ik dit plaatje met molens. (De foto’s worden trouwens verzorgd door Windows en omdat het vaak mooie foto’s zijn, laat ik dat maar zo)Broerlief was helemaal verzot op molens en bijna alle molens in Nederland heeft hij op de foto gezet. En hij heeft zelfs nog een molenaarsopleiding gedaan. Elke keer als ik de laptop open word er LICHT geworpen op mijn gemis!

Dit zijn trouwens Spaanse molens, ze zijn bekend geworden door de 17e-eeuwse roman ‘Don Quichotte’. Ze staan in het dorpje Consuegra bij een oud kasteel. Toch het boek maar eens gaan lezen!
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.