Dans van jonge voeten # 7.293 van 365

In het strookje groen bij Musis Sacrum in Arnhem staan veel beelden. 1 van de beelden is dit beeld.

Het bronzen beeld is gemaakt door Eka Thoden van Velzen(1915 – 1993). Zij was een schilderes en beeldhouwster. Zij heeft het beeld in 1972 gemaakt in opdracht van de gemeente Arnhem. De naam van het beeld is tevens de titel van een  boek geschreven door haar man, de schrijver Cees Kelk.

Op https://www.ekathodensculpturen.nl/ is meer te zien van haar werk.

Groetjes Kuh Wak
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.