366 dagen LICHT #275

Een van mijn duurzame heldinnen is Ageda van elkedaggroener. Al jaren lees ik haar blogs en volgde al veel van haar duurzame tips op. En hoe leuk, nu heeft ze een kalender laten maken met haar duurzame tips. En hoeveel zijn het er?……….365! Het pas dus prima om hier een LICHT op die kalender te werpen. Hij is ook nog eens van duurzaam materiaal gemaakt en omdat het geen scheurkalender is, kan je hem elk jaar weer gebruiken, hoe duurzaam is dat!  Of als je zelf helemaal klaar bent met het verduurzamen van je leven, dan kan je hem weer doorgeven. Zo’n vaart zal dat wel niet lopen, want er wordt juist geadviseerd om kleine stappen te zetten. En heel veel kleine stappen zijn samen een hele grote! En ik ben al jaren bezig en nog steeds niet klaar. En omdat ik al strooigoed, chocoladeletters en marsepein in de supermarkten heb gezien, kan je hem best alvast op je Sintverlanglijstje zetten!

 
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.