366 dagen LICHT #277

Ik had toch echt gedacht dat ik al een keer deze video met jullie gedeeld had. Gewoon omdat het over LICHT gaat in een gebroken wereld en omdat ik een hele trotse moeder/oma ben. Dus als dit de 2e keer is…..ik vergeet wel eens wat…..sorry! Maar ik heb er wel weer even van genoten!

“BrokEn”

Lord, when I’m broken (When I’m broken)

And I’m in need (I’m in need)
Feel that ocean (Feel that ocean)
Swallowing me (Swallowing me)
Head is hanging (Head is hanging)
So sorrowfully (So sorrowfully)
Oh Lord (Ooh-ooh)
Come shine your light on me (Shine Your light on me)

On that morning (On that morning)
Scared and blue (Scared and blue)
When I’m hungry (When I’m hungry)
And thirsty too (Thirsty too)
Send this raindrop (Send this raindrop)
Down to the sea (Down to the sea)
Oh Lord (Ooh-ooh)
Come shine your light on me (Shine Your light on me)

Oh, shine your light (Oh, shine your light)
Oh, shine a light (Oh, shine a light)
And I know (Ooh-ooh)
That in the darkness I’m alright (I’m alright)
See there’s no sunrising (Ooh-ooh)
But inside I’m free (Ooh-ooh)
‘Cause the Lord will shine a light for me
(Shine a light on me)
Oh, the Lord will shine a light on me
(Shine your light on me)
Sing-it-now

Coldplay

 

 
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.