366 dagen LICHT #281

Wat me gisteren bezighield, terwijl het zonnetje stralend z’n LICHT rondstrooide……..De kus!

In plaats van lekker buiten te genieten van het mooie nazomerweer, was ik binnen, samen met dochterlief, aan het genieten van het samen behangen. Dat lukte op geen anderhalve meter coronaproof. Maar ja, daar is het dan ook een kus voor. We maakten samen een mooie wand met De Kus van Klimt. Als je er wikipedia op na leest, dan weet ik niet of ik hem nog boven m’n bed wou hebben, maar als je dat allemaal niet weet, dan is ie gewoon bijzonder en mooi! En het was goed te doen, die kus. Het behangen dan hè….
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.