366 dagen LICHT #283

Denk ik vandaag aan LICHT, dan zie ik steeds dat wiebelende lampje voor me, bungelend aan het voorspatbord van manlief zijn fiets. Ons gezellig fietstochtje gistermiddag liep naar af, uiteindelijk bij de dokter op de behandeltafel. Manlief is aan zijn hele rechterkant, geschaafd, gebutst, dik, blauw, en dat allemaal omdat ik op een (zou voor mij een bekend punt moeten zijn)linksaf ging, terwijl we rechts moesten en manlief dus ook niet kant opging. Voor mij alleen de schrik en elke keer als ik vannacht wakker schrok, dat stomme zwabberende fietsLICHT. Er was een aardige meneer die ons geholpen heeft, manlief kon in zijn auto zitten en bijkomen, en wachtend op zoonlief die ons verder zou helpen heb ik teveel naar het lampje gekeken, denk ik.

En hoe het nu gaat? Redelijk met een pijnlijke rechterkant. Hopelijk komt daar gauw verLICHTing in. Nog een fijne zaterdag!
3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  1. kees slings zegt

    Bekend verschijnsel in sport en recreatie. Alleen gekneusd, geschaafd dan kom er beschaafd af, sterkte en blij met de hulp . Spoedig herstel gewenst. See you in t wad.

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.