366 dagen LICHT #284

Deze foto heb ik niet zelf gemaakt! Maar het is het wel zo ongeveer wat we gisteravond gezien hebben.

1x per jaar vind ik het jammer dat we geen “PietervanVollenhovenfototoestel’ hebben met een lens van 1 meter. En gisteravond bekroop me dat moment van spijt, toen ik met ons digitale cameraatje probeerde een burlend hert op de foto te zetten. We zagen hem eerder dan dat we hem hoorden. Manlief zag zijn gewei boven een heuvel uitsteken. En even later hoorden we hem. De zon ging al bijna onder en de lucht kleurde hoe langer hoe rozer. En daar in dat roze LICHT kwam hij helemaal tevoorschijn, en stond daar mooi te zijn. En al kon ik hem niet vangen met mijn cameraatje, hij staat wel op mijn eigen harde schijf opgeslagen! Een van zijn dames lukte wonder genoeg wel een beetje, met 56x zoom, tegen een boom aan. Toch een leuke herinnering aan deze indrukwekkende avond.

hijgend hert
3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.