366 dagen LICHT #304

Het is mijn dagelijks streven om na 10 uur s’avonds geen schermp(en)jes meer te bekijken. Dus niet teveel meer nadenken bij spelletjes in mijn eentje (solitaire, set) of met anderen (bijna 91 jaar oude tantelief, oud-klasgenoot, oud-buurvrouw, nichtje,{en hoe noem ik jou nou……}) Oké, soms heb ik even een zwak moment! Ik kijk geen films, ook niet vroeg, want daar kan ik een week of langer niet van slapen. Geen spannende boeken, want die avonturen neem ik ook mee naar bed. Wat blijft er dan nog over. Lekker een beetje zitten breien nog, of een puzzeltje oplossen. Niet te moeilijk, want dat moet ik weer teveel nadenken. En dan wordt me zomaar, vlak voor het slapen gaan een LICHTstraal in de schoot geworpen.3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.