Heks 365dagen#dag 28

Walibi Holland stopt per direct met de 2020-editie van de Halloween Fright Nights. Na slechts twee avonden – een voorpremière op vrijdag en een chaotisch verlopen zaterdag – is besloten om alle halloweenactiviteiten met onmiddellijke ingang te schrappen. Het voortzetten van het drukbezochte evenement zou niet verantwoord zijn in een tijd waarin het aantal coronabesmettingen snel stijgt.

Mijn schoonzoon zou meewerken aan dit evenement, maar moest helaas ook stoppen.

Hij was wel zo lief om voor mij een neus mee te nemen, boftte ik even!!!
20201011_232853
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.