366 dagen LICHT #307

Het is zover. Had ik het er al een keer over gehad? Over die nieuwe keuken?

Nou ja, nieuw……..niet helemaal nieuw, maar het is zover. Zoonlief maakt van ons oude keuken, een vernieuwde keuken. Heerlijk met lades. Oh….er is 1 zo’n kastje, met allemaal opruimbakjes voor in koelkast en vriezer. Die is een ramp. We kwakken het allemaal maar onderin en als we niks meer kunnen vinden dan ga ik op m’n knieën, haal het helemaal leeg en zet alles er weer netjes in, zodat we opnieuw kunnen grijpen en terug kwakken. En vanaf vandaag is dat afgelopen. Trek ik de la open en zie in een klap waar het bakje is wat ik zoek en de deksel die erop past. De nieuwe koelkast laat nog even op zich wachten. Zo eentje met een aardig diepvriesvak eronder, zodat we niet meer op de knieën hoeven om te zoeken waar nou dat ene kleine stukje kaas nou is gebleven waar ik net zo’n zin in had. Of dat je, als je het eindelijk hebt gevonden, ook nog dat ene restje terugvindt, waarvan je niet meer wist dat je het had. Helemaal onder de schimmel! In een oogopslag de inhoud van de koelkast overzien en dan ook nog A+++. Dat wordt vast ook een feestje. Nooit meer elke keer het losse diepvriesje wat we hebben hoeven te ontdooien, met al dat water op de grond en al die handdoeken kletsnat. Het gaat nog een feestje worden, dat huishouden van ons!
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.