366 dagen LICHT #310

LICHT op olifanten! Ik kan het wel, van een mug een olifant maken. Daar heb ik helemaal geen problemen mee. Ik heb het altijd indrukwekkende beesten gevonden. Mooi om van een afstandje naar te kijken in de dierentuin. Toen ik in Uganda was, kwamen ze wat dichterbij!  Beschermend voor het kleintje tussen haar benen stapte ze met flapperende oren op de safariauto voor ons af. Die moest achteruit, wij dus ook. Dat was wel even een spannend momentje. Niet alleen de olifant zelf is indrukwekkend, ook de poep die ze achterlaten op de weg. Nou, daar rijd je niet zomaar omheen. Wat 310 oeen hoop!! En hoe leuk is het dan om te lezen dat je juist die grote hopen olifantenpoep kunt hergebruiken. Ik wist het wel. Ik heb een mooi doosje met velletjes olifantenpoeppapier. Maar nu zag ik vanmorgen visitekaartjes van olifantenpoep voorbij komen. Hoe leuk is dat! ’t Is dat ik ze niet nodig heb, maar wie weet is hier een lezer die wel visitekaartjes gebruikt, of briefpapier met logo, of kaarten ! Ik maak met alle plezier reclame! Enne….voor mezelf ook nog een leuk idee ter afsluiting van mijn LICHTjaar. Olifantenpoepkaarten laten maken!

 
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.