366 dagen LICHT #311

Hebben jullie de coronamelder app al op je telefoon geinstalleerd? Wij waren het zeker van plan, maar wat blijkt…….allebei onze i phones zijn te oud en hebben niet de goede software om de app te kunnen downloaden. En we zijn niet de enige. Nee, 2 van de 700.000 Nederlanders met een verouderde I phone. Dan denk je een beetje duurzaam bezig te zijn met een refurbished telefoon waarmee we tot nog toe alles kunnen doen wat we willen. En nu? Gewoon doorgaan met leven zoals we dat al deden. Voorzichtig! Op 1,5 meter afstand! Met mondkapje! En afwachten of die hele LockDown er gauw gaat komen. Eigenlijk zitten we daar met z’n allen natuurlijk niet op te wachten. Maar als het moet!! Dan doen we mee.

 
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.