366 dagen LICHT #315

Wat een ontdekking!! Bij het kijken naar “op volle retouren” kwam het bedrijf ‘2e Kansje’ voorbij.

In het kader van duurzaamheid en GROEN leven, spreekt dit me natuurlijk wel aan. Hoewel…..als ik er ooit iets koop hoop ik wel dat het een beetje schoon bij hen terecht is gekomen en dat alleen de doos kapot was of. Als we voor de gezellige verlichting ooit nog eens over moeten gaan op led kaarsen, dan weten we dat we ze niet nieuw hoeven te kopen. Of die ene braadpan, die ik nog op mijn lijstje heb staan. Ik kan hem sparen bij AH voor 6 volle boekjes. Dat ga ik nooit redden. Wat fijn dat ik dan ook nog voor een 2e kansje pan kan gaan. Een mooie ontdekking. Een LICHTpuntje, hoewel niet lokaal!! Dan maar goed opletten dat ik de goede maat koop. Hoewel, dat kan ook nog….lokaal bij de Rode Beer, of bijna lokaal; Dorcas! Nog maar even heel goed nadenken dus en gezellig kringlopen!!

Oh ja, die rode kaarsen…..die hebben ze ook bij 2e Kansje!
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.