366 dagen LICHT #316

Oh oh, ik ben erin getrapt! Ik zag een grappige foto voorbijkomen op Facebook en heb zomaar de advertentie aangeklikt. Een mutskapje! Zo grappig, een gebreide mooie muts met een mondkapje eraan vast. Het slaat natuurlijk nergens op. Zo breiwerkje houdt niks tegen! Maar ik heb wel geklikt op iets wat ik nooit zou kopen, want dan brei ik het wel. En nu……nu word ik doodgegooid met allerlei soorten mondkapjes, sjaalkapjes, zwarte mondkapjes, bonte mondkapjes, plastic mondkappen enz. enz.  Lubach had het er al over zondag……..door algoritmen worden me ongevraagd heel veel advertenties aangeboden op Facebook of Youtube, zodat ik maar langer achter m’n laptop blijf hangen en zo verleid wordt tot kopen. Of gedachten beïnvloeding. Zodat ik straks ook nog naar Den Haag ga, om te protesteren tegen muts en sjaalkapjes. Ik las trouwens ook nog een leuk blog over een mondkapjes fanclub. Oh ja, en als je op de link klinkt om de uitzending van Lubach te bekijken……..berg je!! En wat er gaat gebeuren op telefoon/tablet o.i.d. met mondkapjes……………….ik ben benieuwd!

 

 
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.