Kunst op landgoed Avegoor # 7.323 van 365

Gisteren vertelde ik over landgoed Avegoor. Het heeft een bijzondere geschiedenis. Bij mijn wandeling achter het huis kwam ik wat kunstobjecten tegen. Die laat ik u graag zien. Alle pixels staan op www.facebook.com/eendkuhwak

Landgoed Avegoor en kunst hebben een nauwe band met elkaar. Toen Het huis een hotel werd, zijn er kunstenaars gevraagd om te helpen met het inrichten van de kamers. Ook zijn er de laatste jaren regelmatig kunsttentoonstellingen geweest in en om het huis.

Of de kunstwerken in het groen rondom het huis hier een overblijfsel van zijn? Ik vermoed van wel.

Groetjes Kuh Wak

 
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.