366 dagen LICHT #318

Ik heb ze al eerder laten zien. De LUME sokken. Voor mij een optie om aan te schaffen als markering van het eind van mijn LICHTjaar. Ik heb nog een week om mee te doen met #soktober. Er staat een leuk blog op de website van wijzijnlume, over het dragen van de sokken. Zoals op de foto zal je mij niet zien, met van die hoge hakken. Maar het bracht wel een big sm😊le op mijn lippen. En ik ken ze…..mensen die fan zijn van mooi sokken en ze in hun hakken dragen! Ik hou van ze, van zulke mensen!! Fijne zaterdag!2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.