366 dagen LICHT #337

Ik heb al een aardig tijdje een website bij Exto. Een website voor kunstenaars en kunstliefhebbers. Hoewel het even een hobbel was om mezelf onder de kunstenaars te scharen. Een heleboel van wat ik gemaakt heb kon ik daar onder verschillende hoofdstukken kwijt. Nu de musea weer dicht zijn zag ik steeds maar weer online exposities langskomen van mijn exto-collega’s. Waarom doe ik dat zelf niet, dacht ik toen. En gelijk maar aan de slag gegaan. Er staat al sinds de zomer een klein schilderijtje in onze boekenkast, wat ik nog steeds niet op de thilthings.exto site gezet had. Waarom niet?? Ik denk dat ik het wel weet. Sinds de injecties heb ik geen migraine aanvallen meer gehad, maar ik heb nog wel migraine. Ik blijf dus wel iemand met een serieuze, chronische hersenziekte. Alleen heb ik er geen of nauwelijks last meer van. Hoe geef ik dat nou weer een plek in mijn leven. Ik vermoed dat daar het plaatsen van ‘VRIJHEID’, zoals ik het ben gaan noemen uitbleef.

Met de online expositie wil ik de periode waarin migraine zoveel imput op mijn leven had afsluiten. Ik ga een nieuwe periode in. Eentje van VRIJHEID. VRIJ van migraine! De serie begint met het schilderij “En toen was er LICHT”, en eindigt met het LICHT van VRIJHEID.

En omdat het toch een onderdeel van mijn leven blijft, al is het nu – HEERLIJK – op de achtergrond, laat ik graag een berichtje zien waarin je kan meebeleven, zo ongeveer, wat een migraineur meemaakt.

En als je mijn expositie nog wilt bezoeken. Je bent welkom!
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.