366 dagen LICHT #338

Deze keer helemaal geen LICHT bericht….eerder is met zwaar. Want je wordt er echt niet LICHTER van, van een mand vol met deze kilo (h)eerlijke chocolaatjes, die je voor €15,- kan kopen en waarmee je dan een project steunt van Compassion. De opbrengst is namelijk voor schoon drinkwater in Mogor (Kenia). Als er schoon drinkwater beschikbaar is, kan ook de lokale gemeenschap er gebruik van maken. Het is wel kort dag, want je kan nog maar bestellen tot 16 november. Je kan mij een berichtje sturen, dan zorg ik voor een betaalverzoek.

Er zijn door het hele land adressen waar je ze rond 18 december op kan halen. O.a. In Amersfoort, Assen, Kampen, Leusden en Dronten, Katwijk, Noordwijk, Sliedrecht, Giessenburg, (Boven-) Hardinxveld, Alblasserdam, Zuidland, Bergschenhoek, Arnhem, Assen en zelfs in Wapenveld!

Informatie over het project vindt je hier338

Het leven wordt er daar in Mogor in ieder geval wel LICHTer van!
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.