366 dagen LICHT #339

Ik las het boek “Gastarbeider” van Gor Khatchikyan. Verhalen van hoop op de spoed. Die man kan praten, maar ook schrijven. Het is boeiend om de verhalen te lezen over voorvallen – presentaties – die hij meemaakt als arts op de spoedeisende hulp. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik mijn hoofd al omdraai als er maar iets medisch-bloederigs op tv te zien is. Zelfs bij het lezen van deze verhalen draai ik mijn hoofd soms om. Toch is het het LICHT in dit boek, wat maakt dat ik alle verhalen uitlees. Mooi om te lezen hoe deze jonge arts LICHTpuntjes wil laten zien aan de mensen die hij ontmoet en wat hem ook weer een heel gewoon mens maakt, zijn frustraties en boosheid als het anders gaat dan gewenst. Dit is boek 101 wat ik dit jaar las. Boek 100 was een boek met LICHT in de titel, maar eigenlijk jammer van mijn tijd. Voor het speciale van een nummer 100 had ik beter dit boek kunnen lezen.
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.