366 dagen LICHT #344

’s Morgens zie ik het bijna nooit LICHT worden. Ik ben ’s morgens vroeg niet zo vooruit te branden en wordt meestal gewekt door manlief met een kop koffie, extra sterk als hypnichoofdpijnmedicijn. Nou, daar word ik wel wakker van en ik ben zo blij dat me dat van de hoofdpijn afhelpt. Vannacht, vanmorgen was het zo’n dag, dat ik dacht………….oh, vorig jaar, zou ik nu uit bed gaan, om pillen te eten, dan weer onder de wol (ons dekbed is van wol) kruipen en de rest van de dag gammel op de bank hangen. Om 4 uur rinkelen mijn hoofdpijnbellen en als ik later in de nacht de slagen van de klok van de onderbuurman tel….7…..ga ik er maar uit om zelf die kop koffie te maken. Dan blijkt het pas 6 uur te zijn. Maar met een sterke kop koffie in mijn kraag lukt het natuurlijk niet meer om te slapen. Dus ga ik er na een half uurtje maar weer uit. Trek de gordijnen open en zie het LICHT worden. Het wordt vast een mooie dag, want het LICHT van de opkomende zon heeft de hypnic laten smelten!
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.