366 dagen LICHT #345

Ik dacht dat het tijden zou kosten voor ik een beetje zou kunnen weven. En kijk nou eens, het is wel heel knallend rood, mij een beetje te LICHTrood, maar ach het is een probeersel, een oefening, dus ik heb alles wat ik aan rode garens met wat er een beetje bij past uit de garendoos gehaald en gewoon lekker los gegaan. Gisteren kon er geen draadje meer bij en oh wat is het dan spannend om de hele weverij van het getouw af te rollen. En ik ben er super trots op, op deze sjaal met oneffenheden, foutjes, en nog veel meer tekortkomingen. Ik doe niks anders dan leren en daar lekker van genieten. Zie je wat roods langs komen fladderen dan kan het zijn dat ik er onder verstopt zit.
4

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

4

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.