366 dagen LICHT #355

 

Plastic! Wat hebben we toch snel zo’n zak vol waarin we eens in de 14 dagen ons PMD afval aan de weg kunnen zetten! Nu hebben we de laatste jaren al zoveel kunnen minderen dat we nog maar 1 zak in de 2 weken hebben, ipv 2. Een halvering, maar ik ben er niet tevreden mee. Het kan ook wel naar 1 zak per maand, maar…………………….dan moeten we, ja we, want ik sta er nog weer anders (lees fanatiek) in dan manlief. Als ik de boodschappen doen komt er iets minder plastic binnen dan dat hij het doet, hoewel hij ook echt zijn best doet hoor, met de stoffen zakjes voor het fruit of de groente bij de supermarkt. Maar ik heb ook niet altijd zin om naar de markt te gaan met mijn bakjes en zakjes. In februari volgend jaar wordt er weer een plasticvrije maand georganiseerd. Altijd goed om me dan weer bewust te zijn van mijn plastic gebruikt. Ik heb me in ieder geval weer opgegeven. Maar of ik ooit zo ver komt dat ik het plastic van een heel jaar in een weckpot kan verzamelen……
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.