366 dagen LICHT #357

Ik ben wel heel benieuwd naar de komende jaarwisseling. Hoe stil zal het zijn. Ik lees van verschillende kanten het pleiten voor LICHTshows in plaats van vuurwerk. Kijk, daar hou ik van! En als dat dan ook nog eens met drones gefilmd wordt, dan kan ik lekker op de bank blijven zitten en achter mijn laptopje mee kijken. Maar het kan vast ook achter de televisie, en wordt er ipv dik vuurwerk boven Amsterdam, een pracht van een LICHTshow getoond. Dan hoef ik tenminste niet om 5 voor 12 met m’n hoofd onder mijn dekbed te duiken met oordoppen in.

Bij onze kids in de Achterhoek doen ze het in ieder geval goed! Daar is het oosterLICHT!
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.