366 dagen LICHT #358

Het eind van het jaar nadert, maar nog eerder het einde van mijn LICHTjaar. Het is  een jaar geleden dat ik, tijdens een kleine vakantie, erover nadacht om een met een jaarthema 2020 binnen te stappen. En nu mijn LICHTblogjes over 8 dagen afgelopen zijn heb ik mooi nog de tijd om een nieuw thema bij me binnen te laten komen. Ik heb er 2 in gedachten. ‘Ont- moeten’. Heerlijk om niks te moeten, maar van alles te mogen. Dat lijkt een beetje in strijd met alle coronamaatregelen waar ik me, net als jullie aan MOET houden. Maar als ik dan kijk wat er allemaal nog wel kan, dan is er nog heel veel wat mag. Zelfs mensen ontmoeten! Kinderen, kleinkinderen, vrienden, kennissen, nieuwe mensen. En dat brengt me gelijk op mijn andere themamogelijkheid. LIV! Leven In Verbondenheid. Daar valt ontmoeten ook onder. Want verbondenheid verbindt je aan een ander. Het verbindt me ook met mezelf en daarom heen staat de grote cirkel van Leven In Verbondenheid met God, met Jezus. Je hoort het nog!
5

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

5

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  1. Mirjam zegt

    Dat zijn alletwee prachtige thema’s!

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.