366 dagen LICHT #360

December is pas 5 dagen oud en al hebben we nog een vrolijk sint feest tegoed, de hele week heb ik al wat last van somberheid. En eigenlijk past dat helemaal niet bij mij, behalve in december. Dan is het er gewoon. Elk jaar opnieuw heb ik de neiging om vanaf nu een winterslaap te houden en dan ergens half januari weer met m’n hoofd boven de dekens uit te komen. Maar ja, zo werkt het niet, dus doe ik mijn best om mijn hoofd boven water te houden de komende tijd. En wat is het dan fijn om bemoedigende woorden te lezen, van iemand die met heel andere dingen worstelt. Het blijft een strijd om het LICHT te blijven zien en je eigen LICHTje brandend te houden. Daar word ik dan wel door bemoedigd en weer een beetje blij van.  En dat hoop ik de komende donkere tijd vast te houden. En als hulpmiddel heb ik deze foto als achtergrond op mijn mobiel gezet! Ook ‘zomaar’ een cadeautje in reclame voor kerstkaarten! Knipogen van Boven, zo zie ik dat! LICHTpunten dus!
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.