366 dagen LICht # 363

Ik kan altijd vol verwondering en bewondering kijken naar het onderwaterleven in bijvoorbeeld Blue Planet, een film van David Attenborough! Ik ben 1 keer in de gelegenheid geweest om al snorkelend in de Indische Oceaan onder water te kijken. Helaas………….zonder bril zie ik eigenlijk niks, en een duikbril over mijn bril heen was ook geen optie. Dus hou ik het maar bij mooie beelden op een scherm. Waar ik me vooral over verwonder, zijn de kleuren onder water. Zo helder, zo krachtig, zo LICHTgevend soms! Voor een sjaal, die ik geweven heb voor een vriend, heb ik een van die mooie gekleurde vissen als inspiratie gebruikt voor de kleuren. Een troostsjaal is het geworden. Ik hoop dat die wat LICHT brengt in donkere dagen.
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.