366 dagen LIcht #364

Onze lieve grote familie heeft 28 LICHTpunten! Prachtige mensen waar we superblij mee zijn. Vandaag schijnt er verjaardagsLICHT over 1 van hen! De laatste van dit jaar. Ik heb geen idee of ze allemaal hun plekje gehad hebben in dit LICHTjaar. Hier in dit bijna laatste LICHTstukje dan wel. We zijn dankbare en trotse ouders/schoonouders/grootouders van dit mooie stel, ze maken met elkaar en ieder afzonderlijk, onze wereld een heel stuk LICHTER!
4

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

4

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  1. Mirjam zegt

    Allmost there!! <3

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.